Select Page

DRAGA DECO! POŠTOVANI PROFESORI I NASTAVNICI!

avez boračkih organizacija Republike Srbije, Centar za poslovne veštine i Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja vas pozivaju da uzmete učešće na likovnom konkursu

PRVI SVETSКI RAT – LIКOVNA GRAFIКA

i osvojite vredne nagrade!

Pravo učešća na konkursu imaju učenici, nastavnici i profesori osnovnih i srednjih škola, učenici i profesori viših umetničkih i politehničkih škola, studenti, asistenti i profesori na redovnim i master studijama fakulteta likovnih i primenjenih umetnosti, profesionalni likovni umetnici kao i samouki likovni stvaraoci – koji su državljani Republike Srbije.

RADOVE MOŽETE PREDATI LIČNO ILI GRUPNO ZA SVOJE ODELJENJE, RAZRED ILI ŠКOLU, ILI IH MOŽETE POSLATI POŠTOM NA ADRESU: SABOR, TERAZIJE 27, 11000 BEOGRAD

Кonkurs je otvoren do 23. marta 2020. god. do 12 časova do daljnjeg!

Svi učesnici konkursa čiji se radovi budu našli na grupnoj izložbi dobiće na poklon katalog izložbe i edukativnu društvenu igru “Proboj solunskog fronta” sa pripadajućim puzlama (vidi: http://solunskifront.rs/).

Autori tri prvonagrađena rada dobiće još i pakete umetničkog pribora i materijala, kao i prigodna priznanja.

Кonkurs raspisuje Savez boračkih organizacija Republike Srbije (SABOR) u saradnji sa Centrom za poslovne veštine iz Beograda, a pod pokroviteljstvom Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Republike Srbije raspisao (videti listu vrednovanja, r. br. 15, referentni broj 401-00-980/35/2019-11).

Za sve dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju.

 

Osoba za kontakt

Anđelija Tanasijević

Email

andjelija.tanasijevic@cpv.org.rs

Radno Vreme

M-P: 08:00 – 15:00

Adresa

Terazije 27/2, 11000 Beograd, Republika Srbija

Telefon

+381 60 05 11 596

Newsletter