Select Page

Позивамо Вас да узмете учешће на ликовном конкурсу ПРВИ СВЕТСКИ РАТ – ЛИКОВНА ГРАФИКА

ДРАГА ДЕЦО! ПОШТОВАНИ ПРОФЕСОРИ И НАСТАВНИЦИ!

Савез борачких организација Републике Србије, Центар за пословне вештине и Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања вас позивају да узмете учешће на ликовном конкурсу

ПРВИ СВЕТСКИ РАТ – ЛИКОВНА ГРАФИКА

и освојите вредне награде!

Право учешћа на конкурсу имају ученици, наставници и професори основних и средњих школа, ученици и професори виших уметничких и политехничких школа, студенти, асистенти и професори на редовним и мастер студијама факултета ликовних и примењених уметности, професионални ликовни уметници као и самоуки ликовни ствараоци –  који су држављани Републике Србије.

РАДОВЕ МОЖЕТЕ ПРЕДАТИ ЛИЧНО ИЛИ ГРУПНО ЗА СВОЈЕ ОДЕЉЕЊЕ, РАЗРЕД ИЛИ ШКОЛУ, ИЛИ ИХ МОЖЕТЕ ПОСЛАТИ ПОШТОМ НА АДРЕСУ: САБОР, ТЕРАЗИЈЕ 27, 11000 БЕОГРАД

Конкурс је отворен до 23. марта 2020. год. до 12 часова.

Сви учесници конкурса чији се радови буду нашли на групној изложби добиће на поклон каталог изложбе и едукативну друштвену игру “Пробој солунског фронта” са припадајућим пузлама (види: http://solunskifront.rs/).

Аутори три првонаграђена рада добиће још и пакете уметничког прибора и материјала, као и пригодна признања.

Конкурс расписује Савез борачких организација Републике Србије (САБОР) у сарадњи са Центром за пословне вештине из Београда, а под покровитељством Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Републике Србије расписао (видети листу вредновања, р. бр. 15, референтни број 401-00-980/35/2019-11).

За све додатне информације, стојимо Вам на располагању.
Горан Радомировић, дипл. граф.
0648355199